PitStop skal hjælpe socialt udsatte

PitStop skal hjælpe socialt udsatte

foto-pitstop

Røde Kors Aarhus har indgået en samarbejdsaftale med Aarhus Kommune om etableringen af omsorgscenteret PitStop. PitStop, som får til huse i Viby, skal være et omsorgsophold for misbrugere, hjemløse og andre socialt udsatte. Centeret står til rådighed for hjemløse voksne, der bliver udskrevet fra hospitaler i Aarhus, men endnu ikke er raske nok til et liv på gaden. Inspirationen til PitStop er hentet fra Røde Kors Hovedstaden, som driver et lignende center med stor succes.

Omsorgscenteret PitStop åbner i løbet af februar 2018 med sengepladser til 8-10 beboere af gangen. Driften bliver varetaget af en forstander, som tilbyder ophold uden visitering, og i det daglige vil arbejde tæt sammen med socialsygeplejerskerne.