Invitation: Informationsmøde og foredrag

Invitation: Informationsmøde og foredrag

Foredrag og information

 

Tirsdag d. 27 nov. inviterer vi til informationsmøde med efterfølgende foredrag. Vi får besøg af anæstesisygeplejerske og Internationalt Røde Kors delegat (ICRC) Lindy Lillelund, som fortæller om sine oplevelser som Røde Kors sygeplejerske i verdens brændpunkter.

Det er hårdt mentalt, fysisk og moralsk at være sygeplejerske for Røde Kors i verdens brændpunkter. Det fortæller Lindy om i hans foredrag, der tager udgangspunkt i hans egne udstationeringer som sygeplejerske i Sudan, Sydsudan, Somalia, Afghanistan og Cox’s Bazar i Bangladesh. Lindy fortæller om sine erfaringer som Røde Kors sygeplejerske og de forskellige opgaver man kan lave som udsendt. Endelig kommer han ind på sine medmenneskelige oplevelser og kulturmøder.
Lindy baserer foredraget på billeder fra hans udsendelser, hvilket er med til at bringe hans oplevelser helt tæt på.
I år udgav Lindy bogen ”Mellem liv og død”, som handler om hans mange udsendelser for Røde Kors.

Foredraget starter kl. 19 og afholdes i vores lokaler på Nørre Allé 32, 8000 Aarhus C. Allerede kl. 18.15 har du mulighed for at deltage i et informationsmøde, hvor vi fortæller om Aarhus-afdelingen og vores lokale aktiviteter. Så er du nysgerrig på hvad der rører sig af frivilligt engagement i lokalområdet, så er det en oplagt mulighed for at få en informationsrig og inspirerende aften.

Program:
18.15-18.45: Informationsmøde om Aarhus-afdelingen
19.00-20.30: Foredrag med Røde Kors delegat Lindy Lillelund

Foredraget er gratis, men kræver tilmeldelse da der er et begrænset antal pladser. Tilmeld dig på aarhus.info@rodekors.dk (navn, antal deltagere og kontaktmail).