Nyt liv på Nørre Allé

Nyt liv på Nørre Allé

Nye praktikanter

Der er kommet mange nye smil på kontoret på Nørre Allé 32.

I august er der startet tre nye praktikanter, der kommer til at have deres daglige gang i sekretariatet.

Dagbjört, Gertrud og Sissel er alle tre i praktik som en del af deres uddannelse.

Dagbjört læser en kandidat i Human Security og kommer til at arbejde med det nystartede projekt 'Skoletjenesten'. Det er et gratis tilbud til skoleklasser om undervisning i de emner, Røde Kors beskæftiger sig med som krig, ensomhed, håb og frygt.

Gertrud, der læser Multimediedesign på Erhvervsakademiet og Sissel, der læser kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole er begge kommunikationspraktikanter. De skal hjælpe med at løse opgaver på tværs af vores mange kanaler.

Røde Kors Aarhus' mange lokale projekter og muligheden for at kigge indenfor i en større organisation, har fået alle tre til at vælge praktikplads her. De har hver især erfaring med frivillighed.

"I løbet af de næste 3-6 måneder skal kontoret på Nørre Allé - og projekterne rundt i byen - skabe rammen for, at vi får prøvet så meget som muligt af. Med 33 projekter i gang er det nok at se til i Aarhus-afdelingen. Så det skal nok blive godt!" fortæller Sissel.

Du vil helt sikkert møde dem, hvis du ringer ind til kontoret, og ellers er du velkommen til at kigge forbi og hilse på.

Der bliver fuldt hus til september, hvor yderligere to praktikanter starter. Dem glæder vi os også til at præsentere jer for.