Gåturvejr til indsamling

Gåturvejr til indsamling


Du kan stadig nå at melde dig som indsamler på søndag.
Vil du gøre en reel forskel for mennesker uden et hjem – og samtidigt ud og røre dig et par timer i weekenden?

Klik her for at melde dig på en rute

Vejrudsigten lover en fin efterårsdag på søndag med tørvejr i Aarhus. Tag din efterårsjakke på og en god ven, din kollega eller din bror og søster under armen.
Et par timer af din søndag gør en verden til forskel for mennesker uden et hjem. Hver indsamler samler i gennemsnit 1.000 kr. ind.

Aarhus er Smilets by og det håber vi, at du vil hjælpe os med at vise, når folk åbner dørene på søndag.
Du kan sende dit smil til os eller sætte et # på dit billede, når du er ude og samle ind.
#RødeKorsAarhus

Hvad skal jeg som indsamler?

Du skal blot trække efterårstøjet på og møde mennesker med et smil, når de åbner døren. Du får en lille flyer med, der fortæller, hvad du er med til at samle ind til.
Indsamlingen foregår fra kl. 11 til kl. 14 nu på søndag. 
Det er nemt at tilmelde dig på linket eller ved at klikke her.
Du skal indtaste din adresse, så du får en rute i nærheden, men du kan også ønske det område, du har lyst til at gå i. Efter du har gået ruten, kan du aflevere bøtten og materialer på et af indleveringsstederne.

Og så håber vi, at I har fået en god snak og en forfriskende gåtur. Helt sikkert er det, at I har gjort en forskel.

Pengene går til mennesker uden et hjem

Du gør en stor forskel, når du går en tur med raslebøsserne. I år går pengene fra Røde Kors-indsamlingen til mennesker uden et hjem.

En fyldt raslebøsse betyder en verden til forskel for mennesker uden et trygt hjem – både herhjemme og ude i verden. De indsamlede midler fordeles til voldsramte kvinder og børn samt hjemløse i Danmark. 

Pengene giver også hjælp til familier i Mozambique, Malawi og Zimbabwe, der har mistet alt til en fatal cyklon og oversvømmelse. Og til fortvivlede forældre i krigsramte Yemen, der hverken har mad eller medicin at give deres syge børn. 

Røde Kors-indsamlingen er Danmarks største humanitære husstandsindsamling og bliver organiseret af frivillige i alle 210 lokale Røde Kors-afdelinger landet over.

Hvert år er tusindvis af danskere engageret i indsamlingen lige fra den enkelte indsamler på gaden, de frivillige koordinatorer og de mange virksomheder, der bidrager med sponsorater og støtte til indsamlingen.

 

Nørklerne har klædt vores praktikanter på i hjemmestrik til indsamlingen – men klæd dig bare efter vejrudsigten.