Foredrag om Røde Kors under 2. verdenskrig

Foredrag om Røde Kors under 2. verdenskrig

 

Røde Kors Aarhus inviterer til foredrag, hvor historier Malte Jacobsen fortæller om Røde Kors under 2. verdenskrig. Det foregår onsdag d. 12. august 2020 kl. 19.30-21.00 i Røde Kors Huset på Nørre Allé 32, 8000 Aarhus C.

Malte vil med udgangspunkt i Røde Kors København og Røde Kors Aarhus fortælle om de interne uenigheder, der fandt sted i organisationen under krigen. Her er der særligt fokus på de uenigheder der opstod om hvilken linje, man skulle lægge over for besættelsesmagten.

Foredraget tager udgangspunkt i Maltes speciale “Mellem neutralitet, nazisme og aktivisme – Interne uenigheder i Dansk Røde Kors under Anden Verdenskrig”

Tilmelding kan ske til Birger på aarhus.it@rodekors.dk.

Vi håber, vi ses til en hyggelig og lærerig aften.