Vil du være frivillig i vores nye butik i Tilst

Vil du være frivillig i vores nye butik i Tilst

Til oktober åbner Røde Kors Aarhus en ny storbutik i Tilst. YAY! Vi glæder os og er allerede nu i gang med at lede efter frivillige og butiksledere til butikken. En storbutik kræver nemlig et stort fællesskab af fantastiske frivillige for at kunne holde åbent.

Men hvorfor blive frivillig i en Røde Kors butik? Det er der mange gode grunde til. Den vigtigste er nok, at vores butikker finansierer vores sociale arbejde. Uden vores butikker kunne afdelingen ikke hjælpe socialt udsatte og sårbare borgere i Aarhus Kommune. Selvom overskuddet fra vores butikker primært går til vores lokale aktiviteter, så støtter vi også Røde Kors’ internationale arbejde i krigs- og katastrofeområder. Som frivillig i en genbrugsbutik hjælper du derfor både lokalt, nationalt og internationalt. De timer du bruger på frivilligt arbejde i én af vores genbrugsbutikker er med til at gøre en forskel for mennesker i hele verden.

En storbutik som den vi åbner i Tilst har brug for mange frivillige, for at holde åbent hver dag. Derfor er der gode muligheder for at møde nye engagerede mennesker. På én vagt i butikken er der typisk 6-8 frivillige kolleger, som sammen med dig arbejder for at give kunderne en god oplevelse. Butikkerne er et stort fællesskab, hvor alle arbejder for at hjælpe dem, der har behov.

Behovet er desværre stigende. Derfor åbner Røde Kors Aarhus en storbutik i Tilst, så vi fremover fortsat kan hjælpe, når vi oplever et behov. Det er nemlig vores mission, og den kan du blive en del af.

Butikslederen

Vores butikker er ledet af frivillige butiksledere. Butikslederne er ansvarlige for både drift og personale. Det betyder, at lederteamet både skal varetage udvikling, organisering og drift i dagligdagen, men også sikre at de frivillige trives.

Røde Kors Aarhus’ store butikker ledes af et team af frivillige ledere, som fordeler lederopgaverne mellem sig. Det betyder, at de hver især har mulighed for at specialisere sig inden for et ansvarsområde. Butikslederen står selvfølgelig ikke alene med opgaverne. Nogle af opgaverne kan de frivillige i butikken hjælpe med, og der er altid mulighed for sparring og hjælp fra butikskonsulent, bestyrelse og sekretariat.

Ingen butik uden fantastiske butiksfrivillige

Overskriften siger det hele! Vi kan ikke drive en butik uden hjælp fra vores fantastiske frivillige. Derfor har vi brug for dig. Interesserer du dig for genbrug? Har du blik for mode? Er second-hand møbler lige dig? Kan du lide at køre bil? Elsker du at servicere kunder med et smil? Eller kan du bare godt lide at hjælpe andre? Der er mange grunde til at blive frivillig og mindst lige så mange muligheder for at blive frivillig i en genbrugsbutik. En storbutik som Tilst sælger nemlig alt fra møbler til babytøj, så du har gode muligheder for at blive frivillig inden for det område som taler mest til dig.

Som noget nyt åbner vi op for muligheden for at være frivillig uden for butikkens åbningstid, da der er mange opgaver i butikken, som kan løftes på andre tidspunkter f.eks. tøjsortering og klargøring, prismærkning, udstillinger og meget mere.

Informationsmøde

Er du nysgerrig? Vil du vide mere om den nye butik og hvad det kræver af dig, at være frivillig?

Vi afholder et informationsmøde torsdag d. 27. august kl. 17-18. Så kig forbi Nørre Allé 32, 8000 Aarhus C og hør mere.

Vi glæder os til at se dig.

 

Har du spørgsmål?

Kontakt næstformand Mogens Grøn

mogro@rodekors.dk

6172 7502