Røde Kors huset, Bazar Vest søger servicemedarbejder

Røde Kors huset, Bazar Vest søger servicemedarbejder

Som servicemedarbejder hos Røde Kors får du et spændende job, hvor du er med til at sikre at rengøringsydelsen i vores hus altid, er i top.   

Som servicemedarbejder vil du få ansvaret for rengøring, hvor dine opgaver blandt andet vil bestå af støvsugning af gulvtæpper, aftørring af hylder og inventar samt rengøring af toiletter og køkken.  

Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega, vil du blive en del af en organisation, der er i konstant udvikling, og som har fokus på medmenneskelighed. 

Om dig og dine kvalifikationer: 

  • Det er en fordel, hvis du kan lide at have travlt og er indforstået med, at to dage ikke er ens. 
  • Det er også en fordel, hvis du har erfaring med rengøring, herunder kendskab til midler og arbejdsmetoder, dette er ikke et krav.  
  • At du har lyst til at arbejde i et hus, hvor du vil have mulighed for at møde de frivillige, der benytter huset samt de kunder/brugere, der benytter huset og butikken.

Ansættelsesvilkår 

Stillingen er på 5 timer ugentligt, og du planlægger selv i hvilket tidsrum, du ønsker at udføre arbejdet. Du kan forvente at møde vores frivillige medarbejdere i løbet af din arbejdstid, da Røde Kors huset er et aktivt hus, hvor både frivillige og kunder vil være at finde.   

Start: hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår følger Røde Kors i Danmarks fællesoverenskomst for servicepersonale.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte leder af Røde Kors Aarhus Bazar Vest, Nadja Boukaddid på aarhus.bazarvestbutik@rodekors.dk eller telefon 81 71 87 80 eller bestyrelsesmedlem Aase Rhode aasrho@rodekors.dk eller 24 60 97 37.

Stillingen ønskes besat snarest. Ansøgningsfrist er søndag d. 25. april 2021. Stillingen søges ved at sende en ansøgning til Nadja Boukaddid på aarhus.bazarvestbutik@rodekors.dk