Røde Kors landsindsamling

Søndag d. 2. oktober løber dette års Røde Kors indsamling af stablen.   

Tag din ven, mor eller kæreste med på en gåtur i den gode sags tjeneste. Sammen kan I vælge en rute i jeres nærområde, der passer netop jer.  

Når du har tilmeldt dig, bliver du kontaktet af din lokale Røde Kors afdeling med oplysninger om, hvor du skal møde op på dagen. Den 2. oktober får du udleveret indsamlingsbøtten, indsamlingsmaterialer og et kort med den tur, du skal gå. 

Mange menneskers liv, sikkerhed og trivsel er i fare, derfor er er det vigtigt, at vi sammen samler ind, så ingen skal stå alene.  

Hvad går pengene til? 

I år går pengene fra dette års Røde Kors indsamling til mennesker, der står alene.  

Pengene går blandt andet til katastroferamte børn fra Ukraine, Yemen og Afghanistan, der har desperat brug for livreddende mad, vand, akut lægehjælp, psykosocial støtte og beskyttelse. 

Derudover går pengene i Danmark blandt andet til børn i udsatte familier, hvor de voksne kæmper med job-usikkerhed, sygdom og økonomiske bekymringer. Børnene kan føle sig udenfor, fordi der ikke er penge til fritidsaktiviteter, ferier, fødselsdage og alt det andet, deres klassekammerater deler og taler om.  

Meld dig som indsamler og gør en forskel. Du kan tilmelde dig her: 

https://www.rodekors.dk/indsamling?utm_source=google_search&utm_medium=landsindsamling&utm_campaign=rki2022&gclid=EAIaIQobChMIno633M3r-QIVBZ53Ch0dDwGDEAAYASAAEgIPFvD_BwE  

søndag
 d. 02. oktober 2022
Kl. 11:00-14:00
Aarhus kommune

PRIS
Gratis
Spørgsmål til event?
aarhus@rodekors.dk