RØDE KORS OUTLET

Røde Kors Outlet er et nyt koncept i Røde Kors. Butikken er ikke bare den første af sin slags i Aarhus, det er også den første outlet Røde Kors har åbnet i Danmark.

I outletten kan du finde et stort udvalg af særligt dametøj, men butikken sælger også tøj til herrer og børn. Udover tøj kan du også finde sko, tasker og forskellige smarte accessories såsom hårbøjler, solbriller og halskæder. Outletten tilbyder sine varer til faste lave priser og ofte med mængderabat ved køb af f.eks. fem styk.

Røde Kors Outlet er en lang butik holdt i mørkere nuancer. Hylder og stativer er lavet af træ og paller, hvilket giver butikken et råt udtryk, som passer godt til genbrugskonceptet. På væggene hænger plakater og bannere, som både fungerer som dekoration og samtidig informerer om Røde Kors’ arbejde i ind- og udland.

Hvad kan du finde hos os
I outletten finder du et stort udvalg af 2. sorteret genbrugstøj til alle aldre og køn. Butikken sælger nemlig tøj til både børn og voksne. Outletten har fokus på at give kasseret tøj nyt liv, derfor kan du både finde second-hand og tøj fra restpartier. Du forlader med garanti outletten med en bæredygtig stofpose (sælges også i butikken) fyldt med genbrugsguld i hånden.

Donér til os
Røde Kors Outlet modtager meget gerne donationer i butikkens åbningstid.

Du kan også donere til outletten ved at aflevere dit overskudstøj i én af Røde Kors’ mange tøjcontainere i Aarhus. Du kan finde et kort over containere under menupunktet ’genbrug’.

Tak for din donation.

Find os
Du finder genbrugsbutikken i Østergade, en sidegade til Søndergade (strøget). Butikken ligger lige overfor indkørslen til Salling P-hus.

Outletten er let tilgængelig fra stort set al offentlig transport, som kører igennem Aarhus centrum. Fra Aarhus Rutebilstation er der en gåtur på ca. 400 meter. Afstanden til Hovedbanegården er ca. 550 meter og til Park Allé ca. 450 meter.

Kommer du i bil er Salling parkeringshus 50 meter fra butikken. Her kan du parkere mod betaling.

Røde Kors Outlet
Østergade 42
8000 Aarhus C

51 34 60 95
aarhus.outlet@rodekors.dk

Åbningstider:
Mandag-Fredag: 12:30-17:30