Røde Kors Butikken Egå

Røde Kors Storbutikken i Egå

Røde Kors Storbutikken i Egå åbnede i november 2014, og er dermed den nyeste af vore 4 butikker.
Butikken er 600 m2 og her finder du alt i tøj og tilbehør til både kvinder og mænd,piger og drenge, og alt i tilbehør. I børneafdelingen kan du finde et stort udvalg af tøj til mindre børn, samt legetøj.

Der er en stor boligafdeling med møbler, lamper, billeder, porcelæn og anden service, små el-apperater til køkkenet, bøger og blade, pynt, samt musik og lyd….

… og der er masser at vælge imellem.

Skulle du have lyst til en pause, så gå hen i boghjørnet og slå dig ned i én af stolene med en kop varm kaffe, inden du fortsætter rundt i butikken.

Vi er ca. 40 frivillige i butikken, der altid summer af liv og godt humør, og vi arbejder hver dag på at udvælge de varer, der er mest spændende for dig som kunde.
Vi vil gerne have flere kolleger, så vi kan gøre butikken endnu bedre og mere interessant, da vi næsten ikke kan nå at gennemgå alt det tøj og tilbehør, vi får ind i butikken.

Har du lyst, så kom ind eller ring til os i butikkens åbningstid, eller send os en e-mail til:
butik.egaa@rodekors.dk . Så kontakter vi dig igen.

Virksomheden Ambiente A/S, der er specialist i butikskoncepter og butiksindretning, har stået for den utraditionelle butiksindretning, og anvendelsen af genbrugsmaterialer er virkelig nytænkende indenfor Røde Kors’ genbrugsafdeling.

Udover at stå for hele indretningsprocessen, har Ambiente A/S endvidere doneret al inventaret til Røde Kors Aarhus, hvilket vi er meget glade og taknemmelige for, da det har givet os en utrolig spændende butik, der er værd at gå på opdagelse i, både efter de varer, vi sælger men også for at opleve den helt specielle indretning.

Når vi afhenter møbler og andre genstande, så afgør de frivillige på stedet, om der er tale om effekter der kan sælges. Er dette ikke tilfældet, medtages disse ikke.
Vi afhenter på nuværende tidspunkt kun effekter op til 1. sal niveau.

Ring tlf. 40 47 03 68 for at lave en aftale om afhentning
 
Bus nr. 100, 121, 122 og 123 holder udenfor på Grenåvej ved Egaa Centret.

Røde Kors Butikken i Egå

Røde Kors Genbrugsbutikker

Muslingevej 24
8250 Egå

Tlf: 40 47 03 68

Åbningstider:

Mandag – torsdag: 10-17
Fredag: 10-16
Lørdag: 10.00 - 13.00

Hvis du ønsker at donere møbler, så kontakt butikken i Egå på tlf.: 40 47 03 68

Følg Røde Kors Butikken i Egå: