Køb gavekort

Røde Kors Aarhus' gavekort er den perfekte gave til genbrugsentusiasten, ung som ældre, kvinde som mand.

Med gavekortet i hånden kan du gå på skattejagt efter genbrugsguld i alle Røde Kors Aarhus' seks genbrugsbutikker. Det er nemlig gyldigt til betaling i alle butikkerne uanset, hvor du har købt det.

Gavekortet kan købes i vores fysiske butikker og digitalt her på siden.

Du kan bruge gavekortet her: 

 

 

Køb digitalt gavekort

Det digitale genbrugsgavekort kan købes ved at udfylde nedenstående formular. Du betaler med det samme via MobilePay eller bankoverførelse.

Gavekortet bliver efterfølgende sendt til din email som en PDF. Dit gavekort er sendt fra aarhus.gavekort@rodekors.dk. Vi sender gavekortet til dig indenfor tre hverdage såfremt betaling er gået igennem - ellers bliver du kontaktet.

Gavekortet skal udskrives. Elektroniske gavekort accepteres ikke i butikkerne.

 

Kontakt

Har du spørgsmål?

aarhus.gavekort@rodekors.dk

Bestil gavekort

Felter markeret med * skal udfyldes

Vi sender gavekortet til din email
Vi udskriver gavekortet på dette beløb

Det er i øjeblikket kun muligt at bestille et gavekort ad gangen. Ønsker du at bestille flere skal du udfylde formularen igen. Det samlede beløb kan betales i en overførsel.

Betal gavekort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Husk at skrive dit navn i kommentarfeltet.

FAQ

Her finder du svar på de mest stillede spørgsmål om Røde Kors Aarhus' genbrugsgavekort. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.

Salg af gavekort er administreret af frivillige. Derfor er der op til 3 hverdages leveringstid på genbrugsgavekort. Husk at tjekke dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget gavekortet indenfor 3 hverdage. Gavekort bliver sendt fra mail aarhus.gavekort@rodekors.dk

Har du ikke modtaget dit gavekort indenfor 3 hverdage anbefaler vi at du tjekker dit spamfilter inden du kontakter os. Dit gavekort bliver sendt fra mailen aarhus.gavekort@rodekors.dk.

Er gavekortet ikke i dit spamfilter kan du kontakte os på aarhus.gavekort@rodekors.dk. Salg af gavekort er administreret af frivillige. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor 3 dage.

Gavekortet er kun gyldigt i udskrevet format. Butikkerne godtager ikke elektroniske gavekort som betaling. Har du ikke mulighed for at printe kan du kontakte os på aarhus.gavekort@rodekors.dk. Så finder vi en løsning.

Gavekortet kan bruges i alle Røde Kors Aarhus' genbrugsbutikker. Afdelingen har pt. 6 butikker i byen.  Du kan finde butikkernes adresser her på siden.

Vi giver ikke penge retur for gavekort. 

Når du handler i vores butikker går overskuddet primært til at hjælpe socialt udsatte borgere i Aarhus kommune. Derfor giver vi ikke penge retur. Betaler du med gavekort og bruger du ikke hele beløbet på én gang, så laver vi et nyt gavekort til dig på det resterende beløb.

Gavekortet er gyldigt i ét år fra købsdato.

Har du spørgsmål til genbrugsgavekortet skal du kontakte aarhus.gavekort@rodekors.dk.