Om Det Sociale Komfur

Det sociale komfur er et netværk centreret omkring madlavning. Mad er noget vi er fælles om, og det kan derfor være med til at bringe mennesker sammen på tværs af alder, etnicitet og religion.

Det sociale komfur byder på forskellige madlavningsaktiviteter, hvor vi samles om tilberedning og selvfølgelig fællesspisning. Menuen lægger vi sammen, så der er plads til dine gode input og kulinariske idéer – forhåbentlig kan vi inspirere og lære af hinanden.

Målet med det sociale komfur er at skabe et omfavnende rum, hvor alle er velkomne uanset baggrund og kulinariske evner. Madlavningen er noget vi sammen hygger om.

På nuværende tidspunkt tilbyder det sociale komfur følgende aktiviteter:

Torsdag: Herreklubben

Kontakt aktivitetslederne for yderligere information.

Bliv frivillig

Mener du også at fællesspisning er den bedste måde at indtage et måltid? Brænder du for at bekæmpe madspild? Er du en sand tryllekunstner indenfor en bestemt cuisine?

Som frivillig i vores sociale køkkenaktiviteter er du med til at bestemme, hvilke aktiviteter vi skal lave. Vi har lavet rammerne, som vi håber, at du vil hjælpe med at fylde ud med alt fra hjertevarm fællesspisning til velduftende kurser.

Som frivillig forventer vi at du:

  • hjælper med at planlægge og afholde aktiviteter
  • har evner indenfor det kulinariske – eller i hvert fald nyder at lave mad
  • møder folk i øjenhøjde og med et smil
  • har overskud og lyst til at møde mange forskellige mennesker
  • kan bruge et par timer om ugen på frivilligt arbejde