Om Det Sociale Komfur

Det Sociale Komfur er navnet på en række madfællesskaber, hvor vi samles omkring madlavning og hyggelige stunder. Mad kan nemlig bringe os sammen på en helt særlig måde.

I Det Sociale Komfur finder du forskellige madlavningsaktiviteter, hvor vi samles om tilberedning og fællesspisning. Menuen lægger vi sammen, så der er plads til gode input og idéer – forhåbentlig kan vi inspirere og lære af hinanden. Vi er også fælles om oprydningen efter måltidet, så der altid er pænt og rent i huset.

Det er gratis at deltage, og alle er velkomne, uanset kulinariske evner. Har du aldrig skrællet en gulerod før, kan du altså sagtens være med alligevel!

 

På nuværende tidspunkt indeholder Det Sociale Komfur følgende aktiviteter:

Mandag, kl. 17-19: Åben FællesspisningHver mandag disker vores frivillige op med et lækkert og sundt måltid for hele familien. Det er altid vegetarisk og 100% halal.

Torsdag, kl. 14-16: Madklub for MændI torsdagsmadklubben laver vi sund eftermiddagsmad, mens vi snakker, synger og danser. Her er højt til loftet og altid god stemning. Kom og vær med!

Lørdag, kl. 16-22: Afghansk Familiemadklub – Stemningen er altid god lørdag aften, når afghanske mødre og børn fra lokalområdet samles til dejlige aftenfællesmåltider.

Tirsdag, kl. 16-21: Arabisk FamiliemadklubDer er god mad og familiehygge på menuen, når Arabisk Familiemadklub mødes hver anden tirsdag.

Bliv frivillig

Mener du også, at fællesspisning er den bedste måde at indtage et måltid? Brænder du for at bekæmpe madspild? Er du en sand tryllekunstner inden for en bestemt cuisine?

Som frivillig i vores sociale køkkenaktiviteter er du med til at bestemme, hvilke aktiviteter vi skal lave. Vi har sat rammerne, som vi håber, at du vil hjælpe med at fylde ud med alt fra hjertevarm fællesspisning til velduftende kurser.

Som frivillig forventer vi, at du:

  • hjælper med at planlægge og afholde aktiviteter.
  • har evner inden for det kulinariske – eller i hvert fald nyder at lave mad.
  • møder folk i øjenhøjde og med et smil.
  • har overskud og lyst til at møde mange forskellige mennesker.
  • kan bruge et par timer om ugen på frivilligt arbejde.