GENBRUG TILST

Genbrugsbutikken i Tilst åbnede i oktober 2020. Den er med sine 770 m2 Røde Kors Aarhus’ største genbrugsbutik. Butikken byder på et stort udvalg af tøj, brugskunst, bøger og spil.

Besøger du butikken i Tilst får du med garanti en oplevelse udover det sædvanlige. Genbrugsbutikken i Tilst er den eneste af vores butikker, som er i flere plan. Du kan derfor både lede efter genbrugsguld i underetagen og gå på skattejagt på den 400 m2 store 1.sal. Hvis du kan løsrive dig fra tøjstativerne på 1.sal, har du mulighed for at nyde udsynet over brugskunstafdelingen fra balkonen, inden du kan kigge forbi boghjørnet, på reposet. Butikken er indrettet med farver og fokus på Røde Kors’ arbejde. Du har derfor mulighed for at blive klogere på, hvordan dit køb støtter både lokalt, nationalt og internationalt, imens du går rundt i butikken.

Vores genbrugsbutik i Tilst drives af ca. 50 frivillige. De arbejder hver dag på at gøre butikken indbydende, så din oplevelse som kunde altid er god. De frivillige skifter løbende udstillinger og supplerer varesortimentet, så butikken altid byder på nye indtryk og nyt genbrugsguld. Butikkens frivillige er opmærksomme på varernes kvalitet, så tingene er undersøgt for fejl og mangler, inden det bliver sat til salg.

Leder du efter en genbrugsbutik med et stort udvalg af både nips, tøj og bøger, så kig forbi vores genbrug i Tilst.

Hvad kan du finde hos os
I genbrugsbutikken i Tilst finder du et stort udvalg af tøj til ham, hende og børnene. Butikken i Tilst har kvalitetsvarer til billige penge og går du på skattejagt i den 400 m2 store tøjafdeling finder du helt sikkert genbrugsguld på bøjlerne.

Butikken i Tilst har en stor brguskunstafdeling, hvor du kan finde elektronik, lamper og service. Mangler du kunst til at dekorere væggen med, så har genbrugsbutikken i Tilst et godt udvalg af plakater, malerier og rammer.

I butikkens boghjørne kan du slappe af, mens du bladrer i blade og bøger. Butikken byder på inspirerende titler indenfor både skøn- og faglitteratur.

Donér til os
Genbrugsbutikken i Tilst modtager meget gerne donationer. I butikkens åbningstid kan du aflevere donationer til de frivillige. Kommer du forbi udenfor åbningstid, har butikken en tøjcontainer ved hovedindgangen.

Tak for din donation.

Find os
Bus nr. 114 stopper ved Langkær/Viborgvej, hvorfra der er cirka 400 meter til butikken. Det er også muligt at tage bybus nr. 14, som stopper ved Havkærvej, som er cirka 1 kilometer væk. Bybus 3A har stoppested ved Anelystparken. Derfra er der en behagelig gåtur på 700 meter til Agerøvej 23A.

Kommer du i bil, er der gratis parkering foran butikken.

Røde Kors Tilst
Agerøvej 23A
8381 Tilst

51 18 40 17
tilst.butik@rodekors.dk

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 12:00-17:00
Fredag: 11-16

Bliv frivillig hos Røde Kors Tilst

Som frivillig i genbrugsbutikken i Tilst hjælper du med at sortere og prissætte varer, holde butikken pæn og inspirerende samt selvfølgelig at yde god kundeservice. Det er også muligt at blive frivillig i butikkens chaufførteam. Chaufførteamet er ansvarligt for at afhente møbler, tømme tøjcontainere og foretage små reparationer på donerede varer.

Vi forventer, at du har mulighed for at tage én vagt a 4 timer minimum én dag hver anden uge.

Som frivillig forventes det, at du:

  • Er mødestabil
  • Er serviceminded og imødekommende
  • Kan samarbejde
  • Vil være med til at gøre en forskel
  • Har kørekort, hvis du vil være en del af chaufførteamet