GENBRUG BAZAR VEST

Genbrugsbutikken ved Bazar Vest i Brabrand slog dørene op d. 8. april 2021. Den er den ene af vores tre butikker, som sælger genbrugsmøbler. Butikken byder også på et stort udvalg af tøj til ham, hende og børnene, brugskunst i mange former, bøger til store og små samt bræt-, computer, og puslespil.

Røde kors butik Bazar Vest adskiller sig fra vores andre butikker ved at den deler lokaler med Røde Kors huset – et netværkshus til glæde og gavn for alle, der har lyst til at besøge caféen, gøre brug af værkstederne eller deltage i et kursus/foredrag. Når du besøger butikken, vil du derfor opleve en hel særlig form for liv og samtidig få indblik i, hvordan Røde Kors Aarhus bl.a. arbejder lokalt.

I Genbrugsbutikken ved Bazar Vest kan du finde genbrugsguld til både dig og hjemmet. Butikken har en anderledes og farverig indretning, hvor der er fokus på udstillinger og visuel inspiration. Skattejagten tager dig rundt i hele butikken, da møbler, tøj og nips ikke er låst i afdelinger, men i stedet spiller sammen om at skabe en spændende shopping-oplevelse på tværs af varegrupper.

Røde Kors butikken ved Bazar Vest er tilgængelig for alle – også de mindste. Derfor finder du i legetøjsområdet en lille legeplads, hvor børnene kan slå sig løs med blyanter, teste legetøjet og klatre på den fine borg. Børn må ikke være alene i butikken, derfor har vi opsat et loungeområde, hvor du kan slappe af imens børnene leger – selvfølgelig lavet af genbrugsmøbler.

Vores genbrugsbutik ved Bazar Vest drives pt. af ca. 20 frivillige. De arbejder for at give dig den bedst mulige oplevelse i butikken. Derfor supplere de løbende varesortimentet og skifter udstillinger, så du altid kan finde frisk genbrugsguld i butikken. De frivillige er opmærksomme på varernes kvalitet. Varerne er, i det omfang det er muligt, undersøgt for fejl og mangler inden de bliver sat ud i butikken til salg.

Leder du efter en flot genbrugsbutik med et stort udvalg af både møbler, nips og tøj, så kig forbi Røde Kors butik Bazar Vest.

Hvad kan du finde hos os
I genbrugsbutikken ved Bazar Vest finder du et stort udvalg af tøj til både ham, hende og børnene. Butikken ved Bazar Vest har kvalitetsvarer til fornuftige priser. Du finder derfor med garanti genbrugsguld på bøjlerne, når du går en tur igennem tøjafdelingen.

Røde Kors butikken ved Bazar Vest har en møbelafdeling, hvor du kan finde alt fra lænestole til reolsystemer. Du kan også finde elektronik, køkkenmaskiner, lamper og service. Mangler du vægdekoration til hjemmet, så er genbrugsbutikken Ved Bazar Vest leveringsdygtig i plakater, malerier og rammer.

I butikkens café kan du slappe af i de bløde sofaer, mens du bladrer i blade og bøger – som du selvfølgelig kan købe med hjem. Butikken byder på titler indenfor både skøn- og faglitteratur, samt DVD’er og CD’er.

Donér til os
Genbrugsbutikken ved Bazar Vest i Brabrand modtager meget gerne donationer. I butikkens åbningstid kan du aflevere donationer til de frivillige. Kommer du forbi udenfor åbningstid, har butikken en tøjcontainer ved cykelstativerne til venstre for hovedindgangen.

Har du ikke mulighed for at aflevere møbler, kan du arrangere afhentning. Ring til butikken for at aftale nærmere. Når de frivillige henter møbler, vurderer de på stedet om det er effekter, de kan sælge i butikken. Er dette ikke tilfældet, tages effekterne ikke med.

Tak for din donation.

Find os
Du finder genbrugsbutikken bag ved Bazar Vest. Du kan se både hovedindgang og skilte fra Bazarens parkeringsplads.

Bus nr. 4A stopper ved Bazar pladsen/Edwin Rahrs vej, hvorfra der er cirka 400 meter til butikken. Bus nr. 15 har stoppested ved Broen/Edwin Rahrs vej, hvorfra der er omkring 5-7 minutters behagelig gåtur til butikken. Det er også muligt at tage bybus nr. 22, som stopper ved Bazar Vest/Janesvej.

Kommer du i bil er der gratis parkering foran butikken.

Røde Kors Bazar Vest
Edwin Rahrs Vej 32P
8220 Brabrand

24 24 48 34
aarhus.bazarvestbutik@rodekors.dk

Åbningstider:

Mandag: Lukket
Tirsdag-lørdag: 11.30-16
Søndag: Lukket

 

Bliv frivillig hos Røde Kors Bazar Vest

Som frivillig i genbrugsbutikken Ved Bazar Vest hjælper du med at sortere og prissætte varer, holde butikken pæn og inspirerende samt selvfølgelig at yde god kundeservice. Det er også muligt at hjælpe med små reparationer af f.eks. møbler og elektronik.

Vi forventer, at du har mulighed for at tage én vagt a 4 timer minimum én dag hver anden uge.

Som frivillig forventes det at du:

  • Er mødestabil
  • Er serviceminded og imødekommende
  • Kan samarbejde
  • Vil være med til at gøre en forskel
  • Kan gøre dig forståelig på engelsk, da butikken har en international profil