GENBRUG KRYDSFELT

Genbrugsbutikken Krydsfelt er centralt placeret på Nørre Allé i Aarhus C. Butikken er et nyt koncept i Aarhus-afdelingen og et unikt samarbejde mellem Røde Kors Aarhus og Ungdommens Røde Kors i Aarhus. Krydsfelts vibe er ung, energisk og original, hvilket understreges af, at de frivillige primært er unge studerende fra ind- og udland.

Vores genbrug Krydsfelt er indrettet med luft mellem stativerne og højt til loftet. I skarp kontrast til fordommene om den traditionelle genbrugsbutik, præsenterer Krydsfelt sig som lys og lækker med øje for detaljerne. De hvide vægge bliver brudt af en lokal kunstners farverige penselstrøg.

Med sin placering i hjertet af Aarhus er genbrugsbutik Krydsfelt perfekt positioneret til at lave special åbninger og mindre events, der passer til det pulserende og hyggelige miljø i midtbyen.

Krydsfelt er et skatkammer af genbrugsguld, som er både bæredygtigt og fashionabelt.

Hvad kan du finde hos os
I genbrugsbutikken Krydsfelt finder du second-hand tøj til den unge, modebevidste målgruppe. Alle varer er donationer fra private, hvilket gør at hvert produkt er unikt. Butikken har kun det ene produkt og kun i den størrelse, der hænger på bøjlen. Det er i sandhed genbrugsfund.

Inden tøjet kommer ind i butikken, bliver det sorteret og dampet. Butik Krydsfelts frivillige udvælger genbrugsbutikkens varer med omhu og øje for tidens trends.

Udover moderne hverdagstøj til mænd og kvinder sælger butikken også sko, tasker, accessories og sæsonvarer.

Donér til os
Genbrugsbutik Krydsfelt modtager meget gerne donationer. Du kan aflevere donationer til de frivillige i butikkens åbningstid. Kommer du forbi udenfor åbningstid, kan du aflevere din donation i den blå Røde Kors tøjcontainer. Du finder containeren i baggården til højre for butikken.

Tak for din donation.

Find os
Genbrugsbutik Krydsfelt har adresse i centrum af Aarhus. Derfor er besøg med offentlig transport let. De fleste busser stopper enten på Nørreport, Nørre Allé eller Klostertorv.

Der er betalingsparkering tæt ved i bl.a. Magasins parkeringshus.

Røde Kors Krydsfelt
Nørre Allé 30
8000 Aarhus C

51 72 06 63
aarhus.krydsfelt@rodekors.dk

Åbningstider:

Butikkens åbningstider varierer fra uge til uge. Aktuelle åbningstider kan findes på butikkens Facebookside.

Bliv frivillig hos Røde Kors Krydsfelt

Som frivillig i genbrugsbutikken Krydsfelt er din hovedopgave at bemande butikken 4 timer ad gangen minimum én dag hver anden uge. Derudover hjælper du med at holde butikken pæn og inspirerende samt selvfølgelig at yde god service til vores kunder.

Det er muligt at blive én del af et eller flere af de interne, specialiserede teams: sortering, Krea og SoMe.

Som frivillig forventes det, at du:

  • Er mødestabil
  • Er serviceminded og imødekommende
  • Kan samarbejde
  • Vil være med til at gøre en forskel