GENBRUG ÅBYHØJ

Vores genbrugsbutik i Åbyhøj har tilbudt sine kunder genbrugsguld siden 1991. Butikken er lille, men har et stort udvalg af spændende kvalitetsgenbrug. Genbrugsbutikken i Åbyhøj har siden sin åbning været en sand guldgrube for de kunder, der søger unikke fund til rimelige priser.

Et besøg i genbrugsbutikken i Åbyhøj begynder allerede inden du træder over dørtærsklen. Facadevinduerne byder indenfor med inspirerende udstillinger, som butikkens 20 frivillige løbende opdaterer i henhold til kampagner, sæson og nyheder.

I butikken kan du gå på opdagelse mellem hylder og bøjler, hvor farverigt tøj og interessant brugskunst skaber en dragende atmosfære, som gør genbrugsoplevelsen til noget helt specielt.

Du finder det bedste udvalg af unikt genbrug i Åbyhøj.

Hvad kan du finde hos os
Genbrugsbutikken i Åbyhøj har et bredt udvalg af tøj til alle aldersgrupper. Butikkens sortiment henvender sig både til mænd og kvinder, børn og voksne. Tøjet er nøje udvalgt af butikkens frivillige, som er stolte af, at kun det bedste kommer på bøjlerne. Udover genbrugstøj tilbyder butikken også hjemmestrik lavet af Røde Kors Aarhus’ nørklere.

Butikken har, udover genbrugstøj, også moderne accessories, nips, brugskunst, bøger, legetøj og spil.

Donér til os
Genbrugsbutikken i Åbyhøj modtager meget gerne donationer. Du kan aflevere donationer til de frivillige i butikkens åbningstid.

Tak for din donation.

Find os
Bybusserne 4A, 11 og 15 holder lige udenfor døren.

Kommer du i bil, kan du parkere gratis i to timer ved Kvickly i Åbyhøjcenteret. Derfra er der en lille gåtur på cirka 100 meter til genbrugsbutikken.

Røde Kors Åbyhøj
Silkeborgvej 236
8230 Åbyhøj

40 47 03 11
butik.aabyhoej@rodekors.dk

Åbningstider:
Mandag-Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: LUKKET

Bliv frivillig hos Røde Kors Åbyhøj

Som frivillig i genbrugsbutikken i Åbyhøj hjælper du med at sortere og prissætte varer, holde butikken pæn og inspirerende samt selvfølgelig at yde god service til vores kunder.

Vi forventer, at du kan tage minimum én hel vagt om ugen. Én vagt har en varighed på 3,5 timer. Formiddagsvagten er fra 10.00-13.30 og eftermiddagsvagten 13.30-17.00.

Som frivillig forventes det, at du:

  • Er mødestabil
  • Er serviceminded og imødekommende
  • Kan samarbejde
  • Vil være med til at gøre en forskel