GENBRUGSBUTIKKER AARHUS

Røde Kors Aarhus har i mere end 30 år tilbudt billigt genbrugsguld til borgerne i Aarhus. Over årene har butikkerne udviklet sig, men det overordnede koncept er uforandret. Når du handler i Røde Kors’ genbrugsbutikker i Aarhus, så bidrager du til afdelingens sociale indsatser. Genbrug er det økonomiske grundlag for, at vi kan hjælpe sårbare borgere i Aarhus.

Det er ikke kun sårbare borgere i Aarhus, der nyder godt af den stigende interesse for genbrug og bæredygtighed. Det gør vores klima også. Ved at handle brugt tøj i stedet for nyt, bidrager du ikke kun til Røde Kors’ sociale arbejde, men også til et bedre miljø.

Hvad kan jeg købe?
I alle vores otte genbrugsbutikker finder du et bredt udvalg af tøj til alle aldre og lejligheder. Vi har fashionabelt genbrugstøj til både hverdag og fest, vinter og sommer, fastelavn og nytår.

Vi går op i kvalitet, derfor er tøjet nøje udvalgt, så vi kun har det bedste hængende på bøjlerne i vores butikker. Hos os er der ingen huller og dårlig lugt. Det brugte tøj er pænt, rent og dampet.

De fleste af vores butikker har et lille sortiment af nips og bøger. Du finder et større udvalg, når du besøger vores butikker i Egå, Tilst og ved Bazar Vest. Her finder du udover tøj også brugskunst, porcelæn, elektronik samt møbler. Inden varerne kommer ind i butikkerne, gennemgås de for eventuelle fejl, som udbedres inden salg.

Vores frivillige gør deres bedste for at give dig en god oplevelse hver gang, du besøger én af Røde Kors’ genbrugsbutikker i Aarhus.

Butikker
Genbrugscontainere

Vil du gerne donere?

Salget i vores genbrugsbutikker starter med dig. Uden din velvilje til at donere brugte møbler, tøj og andre ting, så har vi ikke noget at sælge i vores butikker. Du er med til at gøre en forskel med din donation og støtte. Det er vi meget taknemmelige for.

Hvis du ønsker at donere tøj og lignende, kan du aflevere det i én af vores otte butikker eller i én af Røde Kors’ blå tøjcontainere.

Møbler kan du aflevere i vores møbelgenbrug i Egå, Tilst og ved Bazar Vest. Har du ikke mulighed for selv at transportere møblerne, kan du kontakte butikkerne og arrangere afhentning. Vi afhenter på nuværende tidspunkt kun op til 1.sals niveau. Når vi afhenter møbler og andre genstande, så vurderer de frivillige på stedet, om der er tale om effekter, vi kan sælge. Er dette ikke tilfældet, medtages effekterne ikke.

Tak for din donation.

Spørgsmål til donation?

86 12 24 60
aarhus@rodekors.dk

Bliv frivillig ligesom os

Noget af det bedste ved at være frivillig er, at man får sådan nogle gode kollegaer. Vi kender hinanden godt og har et rigtig godt samarbejde. Og så er det altså bare nogle virkelig søde kunder!
Når jeg går hjem efter en arbejdsdag i butikken, så er jeg altid fyldt op med gode oplevelser.

Tove, frivillig i genbrugsbutikken Holme

Kontakt os for at blive frivillig
aarhus@rodekors.dk

Bliv frivillig ligesom os

Jeg har været frivillig her i 15 år. Jeg kan rigtig godt lide at være her, og vi har en god forretning. Det er fedt at vi kan tjene en masse penge ind til Røde Kors!

Erna, frivillig i genbrugsbutikken Højbjerg

Kontakt os for at blive frivillig
aarhus@rodekors.dk

Bliv frivillig ligesom os

Det er altså alletiders at være chauffør! Det er dejligt at komme ud og snakke med nogle mennesker, så man ikke bare sidder derhjemme. Jeg har nogle gode kollegaer, og så er det fedt at komme ud og hente ting, som kan genbruges

Lars, chauffør i genbrugsbutikken Egå

Kontakt os for at blive frivillig
aarhus@rodekors.dk

Bliv frivillig ligesom os

Der masser af søde kollegaer, og vi hygger os rigtig godt sammen

Ditte, frivillig i genbrugsbutikken Tilst

Kontakt os for at blive frivillig
aarhus@rodekors.dk

Bliv frivillig ligesom os

Jeg synes bare det er mega hyggeligt. Man støtter en god sag og man hjælper både dem, som køber varer her fordi det er så billigt, men også selvfølgelig det som pengene går til.

Olivia, frivillig i genbrugsbutikken Krydsfelt

Kontakt os for at blive frivillig
aarhus@rodekors.dk