GENBRUG HOLME

På Holme byvej finder du en hyggelig, lille genbrugsbutik, som gemmer på genbrugsfund og emmer af god stemning. Til trods for genbrugsbutikkens beskedne størrelse udnyttes kvadratmeterne fuldt, så du kan gå på opdagelse i et stort udvalg af dame-, herre- og børnetøj.

Når du besøger vores genbrugsbutik i Holme, begynder din shoppingtur allerede inden, du træder ind i butikken. Under markisen venter tøjstativer og vogne med nips på at blive udforsket. I vinduerne kan du nyde de flotte udstillinger, inden du i butikken kan lade dig fascinere af borde med nips, dametøj fra gulv til loft og børnetøj på bøjler og hylder.

Genbrugsbutikken i Holme er populær i lokalområdet, hvor nabolagets beboere ofte kigger forbi for at se, om der er kommet spændende nyt og få en snak med de frivillige, der driver butikken. Smil, glade ansigter og et indbydende miljø er synonymt med Holme genbrug.

Hvad kan du finde hos os
I genbrugsbutikken i Holme finder du beklædning til alle aldre. Butikken har et godt udvalg af tøj til både ham og hende. Butikkens sortiment ændrer sig dagligt afhængigt af donationer. Det tøj, du finder i butikken, er af god kvalitet og uden fejl og mangler.

Udover tøj sælger butikken også småting indenfor nips og brugskunst samt bøger, spil og accessories.

Donér til os
Genbrugsbutikken i Holme modtager meget gerne donationer. Du kan aflevere donationer til de frivillige i butikkens åbningstid.

Find os
Bybusserne 2A, 13 og 17 stopper alle stort set lige foran butikken.

Kommer du i bil kan du parkere gratis på Holme Byvej.

Røde Kors Holme
Holme Byvej 38
8270 Højbjerg

40 47 03 21
butik.holme@rodekors.dk

Åbningstider:

Mandag-Fredag: 11-17
Lørdag: LUKKET

Bliv frivillig hos Røde Kors Holme

Som frivillig i genbrugsbutikken i Holme hjælper du med at sortere og prissætte varer, holde butikken pæn og inspirerende samt selvfølgelig at yde god service til vores kunder.

Butikken har ingen forventninger til, hvor meget tid du bruger på frivilligt arbejde. I butikken bidrager du med den tid og de kompetencer, du har.

Som frivillig forventes det, at du:

  • Er mødestabil
  • Er serviceminded og imødekommende
  • Kan samarbejde
  • Vil være med til at gøre en forskel