Om Indsamlingen

Hvert år, den første søndag i oktober, samler danskerne ind til Røde Kors’ hjælpearbejde i ind- og udland. Røde Kors-indsamlingen er Danmarks største humanitære husstandsindsamling, og den bliver organiseret af frivillige i alle 204 lokale Røde Kors-afdelinger landet over. 
Indsamlingen engagerer tusindvis af danskere – lige fra den enkelte indsamler på gaden og de frivillige koordinatorer til de mange virksomheder, som bidrager med sponsorater og støtte til indsamlingen. 

Indsamlingen i Aarhus er organiseret af et engageret team af frivillige, som varetager en bred vifte af opgaver bl.a. optimering af ruter, hvervning af indsamlere, kontakt med presse og sponsorer osv.  

Den første søndag i oktober kan indsamlerne således møde op på deres indsamlingssted, hvor de får udleveret en rute og en indsamlingsbøsse. 
I 2022 indsamlede vores fantastiske frivillige i Aarhus 400.000 kroner! 

Bliv frivillig

Bag indsamlingen står et team af frivillige, som allerede fra foråret går i gang med at planlægge og koordinere. Det er muligt at bidrage til rekruttering, logistik, kommunikation og meget mere. Derudover, har vi brug for distriktsledere, som vil hjælpe på indsamlingsstederne på indsamlingsdagen.

Vil du være med til at arrangere indsamlingen? Så kontakt indsamlingsleder Jane Kristensen.

Ønsker du at blive indsamler, så tryk her: www.rodekors.dk/indsamling