Om Virkestedet

Virkestedet er Røde Kors Huset ved Bazar Vests værksted. Her finder du et fællesskab centreret omkring upcycling, reparation og genanvendelse af alt fra cykler til (træ)møbler.

I værkstedet mødes frivillige og borgere over gør-det-selv projekter. Alle er velkomne uanset gør-det-selv niveau. De frivillige i værkstedet har hænderne skruet rigtigt på og vil gerne lære fra sig. I Virkestedet er der plads til at arbejde i stilhed såvel som at få sig en god sludder over høvlbænken, og der er altid kaffe på kanden.

I Virkestedet finder du et cykel-, elektronik- og træværksted. Vi stiller værktøj til rådighed, så du skal kun medbringe dig selv, det gode humør og evt. projekt, som du gerne vil arbejde på.

I vintersæsonen holder cykelværkstedet åbent hver torsdag mellem 14-16. Træ- og elektronikværkstedet er fortsat åbent hver onsdag mellem 13-16.

Udover faste åbningsdage, så tilbyder værkstedet også forskellige workshops med interne og eksterne undervisere f.eks. i basale cykelreparationer.

Du kan finde datoerne for vores workshops i eventkalenderen.

Bliv frivillig

Som frivillig i Virkestedet er du til stede i værkstedets åbningstider, hvor du hjælper besøgende med deres projekter. Du er med til at sørge for at værkstedets brugere bliver taget godt imod og ikke er overladt til sig selv. Hvis du har lyst, kan du også være med til at arrangere og afholde workshops.

Vi forventer, at du:

  • Har hænderne skruet rigtigt på
  • Er god til at se muligheder i upcycling og genanvendelse
  • Kan møde mennesker i øjenhøjde og med et smil
  • Er tålmodig og har mod på at lære fra dig