Røde Kors Landsindsamling 2023

Vil du være med til at gøre en forskel for dem, som virkelig har brug for det? 💗
Meld dig som indsamler til Røde Kors landsindsamling søndag d. 1. oktober 2023. Du kan gå alene eller med en gåmakker.

I år går Røde Kors indsamlingen til ukrainske børn og familier ramt af krig samt børn i Yemen og Afghanistan, som sulter. Din hjælp er nødvendig for, at vi kan give livsvigtig mad, vand, lægehjælp og beskyttelse. Herhjemme går pengene til børn i udsatte familier, der ikke har ressourcerne til at sende deres børn på ferielejr. Du er med til at sikre, at flere børn kan blive en del af et fællesskab og få oplevelser, som de aldrig vil glemme.

Som indsamler får man i gennemsnit 1000 kr. i bøssen og de rækker længere end du tror. Helt konkret, så kan dine indsamlede 1000 kr. give varme nødhjælpstæpper til 20 børn og voksne på flugt, mad til 12 underernærede børn i en måned eller en dag på en ferielejr for 3 udsatte børn i Danmark. Vildt ikk? Med andre ord, så er DIN hjælp en KÆMPE hjælp.

I samarbejde med byens erhvervsdrivende, så deltager dette års indsamlere i Aarhus kommune desuden i lodtrækningen om en lang række flotte præmier. Her kan du blandt andet vinde:

⭐2×2 gavekort på 249 kr. til restaurant Flammen

⭐2 partout billetter til SPOT Festival 2024

⭐2x billetter til Benjamin Hav & Familien i Ceres Arena i samarbejde med Musikhuset

Der er også fede præmier på højkant fra bl.a. Dit Ur, Normal, Langhof & Juul, Bowl & Fun, Restaurant Skovmøllen, Boulders, Klatrehal, Golfskoven i Højbjerg, Anettes Sandwich og Øst For Paradis.

Vi håber at se dig til indsamlingen d. 1. oktober!! Sammen står vi stærkest 🤝🥰

👉 Meld dig som indsamler på https://www.rodekors.dk/indsamling

søndag
 d. 01. oktober 2023
Kl. 11:00-14:00
Nørre Allé 32
8000 Aarhus C
Jane Kristensen
Indsamlingsleder
PRIS
Gratis DKK