Røde Kors Aarhus inviterer indenfor i nyt netværkshus i Gellerup

18. juni 2021

Torsdag den 24. juni kl. 15:30-17:00 inviterer Røde Kors Huset i Gellerup til åbent-hus-arrangement. Her vil det blandt andet være muligt at høre mere om netværkshusets værksteder og blive klogere på Røde Kors Aarhus’ familieindsatser.

Den 8. april 2021 åbnede Røde Kors butik Bazar Vest dørene for første gang. Nu inviterer netværkshuset, som deler lokaler med butikken, også indenfor. Det sker ved et åbent-hus-arrangement d. 24. juni, hvor det blandt andet vil være muligt at se netværkshusets sy-værksted og høre mere om, hvad planen er for huset fremover. Samtidig opfordres besøgende til at komme med idéer og tanker til, hvad de gerne ser ske i netværkshuset.

Netværkshuset bliver indrettet med plads til børn og unge. Der er nemlig planer om, at Røde Kors Aarhus’ ene familienetværk skal have base i huset. Derfor vil der i indretningen af mødelokaler blive lagt vægt på aktiviteter til børn i alle aldre med bordfodbold, PlayStation, LEGO og brætspil. Aarhus-afdelingen har på nuværende tidspunkt tre forskellige familienetværk.

Åbent hus med plads til både store og små

Aarhus-afdelingen har fokus på de gode familieoplevelser. Derfor er åbent-hus-arrangementet også lavet, så der er noget for både store og små. Til de voksne vil det være muligt at tale med afdelingens frivillige om muligheden for at blive engageret i Røde Kors Aarhus’ familieaktiviteter. Besøgende har også mulighed for at blive klogere på netværkshuset mange værksteder. Butikken holder åben på dagen, så der er desuden tid til at snuse rundt blandt de mange bøjler og hylder efter gode genbrugsfund.

Samtidig sørger de frivillige for at børnene ikke kommer til at kede sig. Børn kan nemlig hjælpe afdelingens frivillige med at male en væg i butikkens legeområde. Den skal gøres både farverig og eventyrlig. For dem, der har lyst, vil der også være en turnering i bordfodbold.

På dagen byder Aarhus-afdelingen på forfriskninger i form af kaffe, kage og slikposer til de mindste.

Åbent-hus-arrangementet finder sted:

Røde Kors Huset
Edwin Rahrs Vej 32P, 8220 Brabrand
Torsdag d. 24.06.21 kl. 15:30-17:00