Båd- og busture var en gave for borgere 65+

01. september 2021

Bølgeskvulp, kultur og fællesskab.

Det har vi med stor glæde, og hjælp fra en af Sundheds- og ældreministeriets puljer, kunne tilbyde borgere 65+ i Aarhus kommune i august måned.

Vi har været afsted på hele fire sejlture med skonnerten Britha Leth og to busture. Den ene bustur stod på rundtur i Aarhus med afslutning på ARoS, og den anden gik til Moesgaard Museum.

Turene har været en succes. Tilmeldingen har været stor, og stemningen på både bus og båd har været i top. Der er blevet snakket på kryds og tværs, og smilene har været brede.

”Det har været en gave for os. Endelig kunne vi komme afsted og møde nye mennesker og være sammen med andre”, siger Rita, som var heldig at komme med på en af de eftertragtede sejlture.

I fællesskabets tegn 

Hovedtemaet for turene var fællesskab. Vi ville gerne give borgerne en mulighed for at komme ud, møde nye mennesker og få nogle gode oplevelser efter lang tid med corona. Vi er derfor rigtig glade for, at flere af deltagerne har nydt hinandens samvær på turene. Tove var med på en af sejlturene. Hun fortæller:
”Jeg har haft en dejlig tur, og jeg har også mødt nogle nye mennesker. Alle har været åbne og nemme at snakke med”.

En deltager fra busturen til ARoS siger også:
”Efter at have været isoleret så længe, og så få lov til at komme med på sådan en tur, var næsten lige så godt som juleaften”.

Vi siger tak for denne gang til alle, der var en del af turene.