Familienetværk på tur til Legoland

23. september 2021

Familienetværket var i en tur i Legoland lørdag den 19. september, og vi har fået tilsendt en sød besked fra en af de frivillige, som var med.

Jan fortæller:

“Vi mødtes alle sammen kl. 10:30 foran hovedindgangen til Legoland. Vejret var tørt men ret koldt, så flere havde både hue og handsker på. Humøret var højt!

En af de fordele, der er ved at komme sidst på sæsonen er, at køerne ikke er særligt lange – den længste kø på hele dagen var 20 minutter, og de fleste attraktioner kunne man gå lige ind til.

På trods af det kølige vejr var der stadig masser af mennesker i de to forlystelser, hvor man kunne blive våd. Undertegnede blev også lokket med og kan fortælle, at gyset når man får vand ned ad ryggen bestemt ikke bliver mindre når vejrudsigten siger 12 grader.

Dagens højdepunkt for børnene var da vi klokken 14 mødtes ved den store isbod.

For undertegnede var det dagens absolutte højdepunkt, da jeg til spørgsmålet: “Hvilken is må vi vælge?” kunne svare: ”Lige den I gerne vil have.”

Så der blev købt is til den store guldmedalje!
Og endnu en gang var det lidt kølige vejr en fordel. For det kan godt tage lidt tid at spise en ”Dino-vaffel” med fire kugler, softice, guf, krymmel og flødebolle på toppen. Men når isen smelter så langsomt, er det ikke noget problem at få spist.

Der var også enkelte voksne, som fik sig en is, men de fleste valgte dog boden ved siden af med kaffe og varm chokolade – sådan er præferencerne jo så forskellige.

Efter “is-daten” spredtes folk lige så stille – nogle blev i Legoland til de lukkede mens andre tog lidt tidligere hjem. Fælles for alle var, at de var forbi den kæmpestore LEGO-butik ved udgangen, hvor flere købte sig lidt Lego med hjem.”

Vi siger tak til Lions Club Aarhus Sct. Clemens – uden deres økonomiske støtte til arrangementet var vi ikke kommet afsted.

Du kan læse mere om tankerne bag familienetværket ved at trykke på “Læs mere”

Læs mere