Giv hyggen videre: Donér en sofa

07. november 2022

Sofaen er stuens og, i mange tilfælde, hjemmets samlingspunkt. Derfor er det vigtigt for os at have et udvalg af sofaer i vores møbelgenbrug, så flere har mulighed for at fuldende hjemmet. 

Vi har møbelgenbrug i Egå, Tilst og ved Bazar Vest, og vi bestræber os på, at det skal være muligt at skabe et unikt og charmerende hjem ved hjælp af udvalget i butikkerne.  

En hyggelig stue indebærer som oftest en sofa, du kan slænge dig på. For at aarhusianske stuer kan fuldendes med hjælp fra vores genbrug, skal vi have en sofa eller to på lager. 

Så, har du en omgang sofahygge tilovers? 

Giv din sofa videre så andre kan få en hyggelig stund ud af den med dem, de har kær. Vores butiksfrivillige står klar til at kvittere med et smil. 

Vil du donere? 

Du kan aflevere møbler i vores butikker i Egå, Tilst og ved Bazar Vest. Hvis du ikke selv har mulighed for at transportere dem, kan du kontakte 86122460 for afhentning. 

Når du donerer til Røde Kors Aarhus’ butikker, støtter du vores arbejde med sårbare borgere i Aarhus Kommune. Butikkerne er afgørende for, at vi kan være til stede i lokalsamfundet og hjælpe ensomme, udsatte familier, flygtninge og mange flere gennem vores sociale og humanitære arbejde.  

TAK for din donation.