Glædelig jul og godt nytår!

23. december 2020

Endnu et år er gået. Et år ud over det sædvanlige.
Formand i Røde Kors Aarhus, Knud Aarup, er stolt over danskerne indsats det forgangne år.
“Covid-19 har lært os som samfund, at vi kan stå sammen. Rigtigt mange har vist samfundssind, det vil sige vist at mennesker er afhængige af hinanden, og at vi alle er nødt til at bidrage for, at vi som samfund kan komme igennem en krise. Rigtig mange meldte sig som frivillige, og behovet for et stærkt Røde Kors er blevet tydeligt. Derfor skal vi arbejde stærkt videre i 2021”, siger formand Knud Aarup 

Om under et døgn er julemaden i ovnen og juletræet pyntet i de fleste hjem. Det gælder også på PitStop, hvor frivillige holder jul med nogle af byens mest udsatte. Der er pyntet op, og bordet bliver dækket med juleservietter og håndsprit.
“Vi byder på en dejlig juleaften til dem, som har mest brug for det. Det bliver en jul med juletræ, andesteg, gaver, julesalmer og hygge”, fortæller forstander på PitStop, Margit Krabbe.  

Vi håber, at julestemningen har spredt sig til de danske hjem, og vi ønsker, at alle får en glædelig, men dog anderledes, juleaften og et rigtig godt nytår. Husk at passe på hinanden, så vi forhåbentligt snart kan ses til fællessang, fest og kærlige kram. 

God jul fra Røde Kors Aarhus!