Godt nytår(forsæt)

06. januar 2022

Godt nytår! Så blev det tid til at skrive 2022 på papiret. Vi håber, at alle kom rigtig godt og sikkert ind i det nye år!

Hos Røde Kors Aarhus er vi spændte på at se, hvad 2022 bringer os. Vi håber og tror på, at coronaen vil fylde mindre i 2022. Vi håber også, at vi kan gøre livet bedre og nemmere for endnu flere sårbare borgere i Aarhus Kommune.

Én af de ting, som følger med nytåret, er det famøse nytårsforsæt. Hvis du endnu ikke har besluttet, hvad dit nytårsforsæt er, så vil vi gerne hjælpe dig lidt på vej. Her er to gode bud på et nytårsforsæt, som vi mener, er både opnåeligt og meningsfuldt.

  1. I 2022 vil jeg tage et førstehjælpskursus, så jeg er klar til at yde korrekt og livreddende førstehjælp, hvis der opstår en nødsituation.

Selvom det er svært at gøre noget forkert i en liv eller død situation, kan et førstehjælpskursus være med til at gøre dig mindre tøvende og mere handlekraftig. Du kan finde vores førstehjælpskurser inde under ’Kurser og events’.

  1. I 2022 vil jeg blive frivillig hos en af Røde Kors Aarhus’ aktiviteter, så jeg gør en forskel for sårbare borgere og samtidig får en masse gode oplevelser.

Hos Røde Kors Aarhus har vi over 45 aktiviteter, som mon ikke der også er en for dig. Som frivillig i Røde Kors Aarhus er du en del af et fællesskab, som arbejder for at forbedre vilkårene for socialt udsatte borgere i vores by. Du kan se alle vores aktiviteter her på hjemmesiden under ’Aktiviteter’.

Vi håber, at vi hjalp dig med at finde dette års nytårsforsæt – og at du faktisk holder det i år 😉