Kom til årets sidste pop-up-event

06. december 2022

Fredag d. 16.- og lørdag d. 17. december står vi klar med festlig julestemning og en masse secondhand-favoritter i ungdomskirken UngK. 

Mangler du at få fat i en sidste julegave til dig selv eller en, du har kær? Mangler du julekjolen, nytårssuitet eller joggingsættet til hyggelige julemorgener? 

Trods vinterkulden, kig forbi og gå på opdagelse i en masse genbrugsfund til fornuftige priser. Med et bredt udvalg til både mænd og kvinder, har vi fundet det bedste frem, så du kan få opdateret din vintergarderobe. 

Derudover har vi arrangeret musik, du kan svæve rundt til, mens du shopper løs. 

Hvis du får brug for en pause, kan du lægge turen forbi den hyggelige café og nyde stemningen på stedet.  

Vi sørger hele tiden for, at stativerne er fyldte med bløde striktrøjer, varme jakker, halstørklæder og andre must-haves til de kolde måneder. Så, sker det, at du ikke finder noget den første dag, eller at du bare ikke kan få nok, varer eventet hele to dage. Der er altså både rig mulighed for at snuse til genbrug, så snart du holder fyraften om fredagen, og engang når du er stået op om lørdagen. 

Du kan betale med MobilePay eller kontanter. 

Når du handler hos os, støtter du samtidig Røde Kors’ hjælpearbejde. Pengene går bl.a. til vores sociale indsatser i kommunen, som hjælper sårbare borgere. 

Vi håber at se dig til et par hyggelige juledage med genbrug i lange baner. 

 

 

Se begivenheden her