Kom til secondhand pop-up event i efterårsferien

05. oktober 2022

Torsdag d. 20.-, fredag d. 21.- og lørdag d. 22. oktober står vi klar med smil og en masse genbrugsguld i Domen på Aarhus Ø. 

Efteråret er over os, og vinteren nærmer sig med hastige skridt. Derfor er det tid til at få opgraderet garderoben med bukser, varme striktrøjer, og hvad der ellers er et must på kolde dage. 

Kig forbi og gå på opdagelse i en masse genbrugsfund til ekstra skarpe priser og i god kvalitet. Vi har fundet de bedste favoritter frem, så du kan få opdateret din efterårs- og vintergarderobe. 

 

Skulle det ske, at du ikke finder noget den første dag, eller at du bare ikke kan få nok, så er du heldig med, at eventet denne gang varer i tre dage. Vi sørger for, at der hele tiden er fyldt op på bøjlerne, så du har rig mulighed for at snuse til en masse genbrugsfavoritter. 

Hvis du får brug for en pause, mens du shopper, kan du købe en forfriskning i caféen og nyde den hyggelige stemning i Domen. 

 

Når du handler hos os, støtter du samtidig Røde Kors’ hjælpearbejde. Pengene går bl.a. til vores sociale indsatser lokalt, som hjælper sårbare og udsatte borgere i Aarhus Kommune.  

Du kan betale med MobilePay eller kontanter. 

Vi håber på at se dig! 

 

 

Find begivenheden her