Koncerter skabte stor glæde for borgere 65+!

24. november 2021

Først var det Ann-Mette Elten og guitarist Niels Kierkegaard, der den 26. oktober indtog vores butik og netværkshus ved Bazar Vest og fyldte huset med festlig stemning og dejlig musik. Den 17. november kom Bryan Rice så forbi Lokalcenter Bjørnshøj i Trige og sang, så alle fik en følelse af sammenhold og lyse tider forude.

Vi har i løbet af de sidste par uger med stor glæde kunnet afholde to koncerter for borgere 65+ i Aarhus Kommune. Koncerterne var finansieret af Socialstyrelsen, som ønsker at give borgere, der var isoleret under corona, nogle gode og sociale oplevelser. Og det må man sige de fik!

Ann-Mette Elten og Niels Kierkegaard formåede at ramme gæsternes hjerter med smuk sang og dejlig humor. De fik samtlige af de ca. 100 koncertgæster op på to ben for at svaje med til musikken, og man kunne mærke fællesskabets ånd i rummet. Inden koncerten gik i gang, var både bestyrelsesmedlemmer i Røde Kors Aarhus, Lars Bundgaard og Aase Rhode, og studentermedhjælper samt arrangør af koncerten, Katrine Jensen, på scenen. De fortalte om Røde Kors Aarhus’ og ikke mindst netværkshusets mange aktiviteter og muligheder som frivillig. Forhåbentlig fik koncerten flere til at få øjnene op for butikken og netværkshuset i Brabrand.

Lokalcenter Bjørnshøj fik i forbindelse med fejringen af deres 32-års fødselsdag besøg af Bryan Rice og hans to musikere. Bestyrelsesmedlem fra Røde Kors Aarhus, Søren Severin, var oppe og sige et par ord om Røde Kors Aarhus inden koncerten. Bryan Rice sang egne sange, hvor hittet ’No promises’ især var en kending blandt gæsterne. Men grundet hans forkærlighed for fællessang, havde han valgt at tage sanghæfter med til gæsterne med bl.a. sange fra Højskolesangbogen. Dette løftede koncertoplevelsen, da gæsterne blev en del af musikken. Man kunne mærke fællesskabet i lokalcenteret, når alle 70 gæster sang i kor med Bryan Rice.

Tak til Ann-Mette Elten og Bryan Rice for to dejlige koncerter. Vi er meget taknemmelige for de midler, som vi fik af Socialstyrelsen til at afholde disse skønne arrangementer for borgere 65+ i Aarhus.