Røde Kors butikken i Tilst åbnede med et brag

02. oktober 2020

Hundredvis af besøgende kiggede forbi, da Røde Kors Aarhus åbnede en ny storbutik i Tilst torsdag d. 1. oktober.

Mange ugers forberedelse og hårdt arbejde kulminerede torsdag d. 1. oktober, da vi endelig kunne slå dørene op til vores nye, store genbrugsbutik i Tilst. Butikken åbnede klokken 10 torsdag formiddag, hvor de første mange kunder allerede havde stillet sig i kø udenfor.  

Om formiddagen serverede vi kaffe og smurte rundstykker, mens vi om eftermiddagen serverede gulerodskage. Med afstand, begrænsninger, håndsprit og masker tog vi højde for alle Corona-restriktionerne, og kagen, kaffen og rundstykkerne blev ligeledes serveret i et telt udenfor. 

Fordelt over hele dagen lagde hundredvis af gæster vejen forbi genbrugsbutikken på Agerøvej, og flere af dem forlod butikken med favnen fuld af tøj og andre gode genbrugsfund. 

En succesfuld dag 
Det var en dag, som bød på højt humør, glade frivillige, konkurrencer og rosende ord fra tilfredse kunder. Per Justesen, butiksleder for drift og logistik, er glad og lettet over den vellykkede dag: 

“Dagen har været en kæmpe succes. Der var hele tiden kunder i butikken, og de frivillige hyggede sig, selvom der var run på. Vi har faktisk sat rekord for højeste dagsomsætning blandt Røde Kors butikkerne i Aarhus,” fortæller han stolt. 

Da butikken lukkede klokken 18, var der betydeligt færre bøjler på stativerne, og der var ligeledes tømt godt ud i nips- og møbel-afdelingen. De frivillige har nu travlt med at få fyldt butikken op med endnu mere genbrugsguld. 

Genbrugsbutikken ligger på Agerøvej 23A i Tilst og holder åbent kl. 10-18 i hverdagene og kl. 10-14 om lørdagen. 

Tak til alle der kiggede forbi – jeres køb gør en stor forskel. På gensyn!