Sæsonskifte i Røde Kors Aarhus’ genbrugsbutikker

23. februar 2022

Over de næste uger holder flere af Røde Kors Aarhus’ genbrugsforretninger sæsonskifte. Så skal du nå at have en farverig strik, et flot par støvler eller et lunt tørklæde med til de sidste kølige måneder, er det nu, du skal slå til, før butikkerne fyldes med nye, friske forårsvarer.  

Butikkerne opdaterer løbende deres sociale medier, hvor du kan holde øje med dine favoritter og hvilke tilbud de har til dig. 

Overskuddet fra forretningerne er afgørende for Røde Kors’ hjælpearbejde, så når du handler lokalt i vores butikker, er du med til at hjælpe andre. I Aarhus blev der i 2021 solgt mere end 46.000 stykker tøj fra vores genbrugsbutikker. Indtægterne herfra gik blandt andet til at støtte Røde Kors Aarhus’ lokale indsatser, som hjælper ensomme, hjemløse og børn i udsatte familier.  

Når du køber genbrug, bidrager du også til en mere bæredygtig forbrugskultur. Ved at genanvende tekstilprodukter, som når du køber brugt eller upcyclet, er du med til at nedbringe den industrielle produktion af fast fashion og belastningen på jordens ressourcer. Det er god stil.  

Gennem de næste uger står vores frivillige klar til sæsonskift i butikkerne, så tag et kig forbi! Du kan med god samvittighed lade dig friste.