Skjoldhøjdagen bød på varmt vejr og interessante samtaler

16. august 2022

I lørdags deltog Røde Kors Aarhus ved Skjoldhøjdagen.

Det er en årlig markedsdag, som er arrangeret af beboerforeningen Skjoldhøjparken. Vi var én blandt mange boder, der trodsede sommervarmen og var mødt op for at tage del i en hyggelig dag.

Vi var til stede for at fortælle om Røde Kors´ historie, indsatser og genbrugsbutikker. Vi havde desuden medbragt underholdning til de besøgende, i form af en konkurrence. Sidst på dagen kunne vi ringe seks heldige vindere op.

Konkurrencen, som var en quiz, gav anledning til at tale med de besøgende om alt fra lokale indsatser til Røde Kors’ 7 principper. Særligt frivillighed kom på tale, hvor mange var åbne over for tanken om dét, at skulle lave frivilligt arbejde.

En del var overrasket over, at der fandtes så mange forskellige måder at være frivillig på hos Røde Kors. Flere kunne godt se sig selv som frivillig i en af de mange indsatser enten på nuværende eller på et senere tidspunkt, hvor der var mere luft i kalenderen.

Hos Røde Kors’ bod var det også muligt at se nærmere på nogle af de kreationer, som Nørklerne har produceret. Selvom vejret ikke indbød til uldsokker og hæklede tæpper, viste de besøgende stor beundring for Nørklernes kreative håndværk.

Vi er glade for den modtagelse, vi fik og vi er taknemmelige over alle, der kiggede forbi og viste interesse for Røde Kors’ arbejde.