Vi siger NEJ til plastik og JA til (genbrugs)stof

14. juni 2022

Vi er i fuld gang med at udfase plastikposerne fra vores butikker. For selvom de poser vi bruger er miljøvenlige, så er det stadig plastik. Derfor kigger vi på en mere bæredygtig løsning i form af stofnet lavet af ren genbrug, som du kan genbruge igen og igen og igen…

Det er selvfølgelig ikke en ændring, som sker fra den ene dag til den anden. Det er nemlig ikke stofnet vi får produceret ude i byen, men tværtimod nogle, vi selv laver i vores forskellige kreative indsatser.

Det er allerede muligt, og har været det længe, at købe nørklernes fine muleposer i vores butikker. Det vil det fortsat være. Samtidig er planen, at vi vil præsentere et billigere alternativ til dig, som bare lige har glemt posen derhjemme.

Men inden vi kan lancere det bæredygtige alternativ i vores butikker, så har vi brug for din hjælp. Vi mangler nemlig stof til at sy stofnet til butikkerne. Derfor opfordrer vi til at donere stofrester, duge, sengetøj, ja sågar faldskærme til vores ”Nej til plastik”-projekt.

Ligger du inde med brugbart stof i den ene eller anden form, så kan det afleveres i Røde Kors Huset ved Bazar Vest eller i Frivillighuset på Nørre Allé.

 

Tak for din donation. Vi glæder os til at kunne tilbyde endnu flere bæredygtige alternativer.