Vil du hjælpe bofælleskabet Vintervej med at spille banko?

15. september 2021

Onsdag den 13. oktober spiller de banko på bofællesskabet Vintervej. De kunne godt bruge nogle frivillige til at hjælpe med arrangementet – kunne det mon være dig?

Arrangementet starter klokken 18.30 og er færdigt igen kl 20.00. Sammen med medarbejdere og andre frivillige bliver din opgave at lave kaffe og stille an, hjælpe de enkelte beboere med at tjekke tal samt bidrage til den gode bankostemning.

Har du lyst at være med eller høre mere, så kontakt Thomas Borg på mail: thobor@rodekors.dk

Hvad er Vintervej og Vintervenner? 

Bofællesskabet Vintervej er et bofællesskab for psykisk udviklingshæmmede borgere. Røde Kors Aarhus samarbejder med Vintervej og landsforeningen LEV om en besøgstjeneste kaldet Vintervenner. Vintervenner er et tilbud om socialt samvær til borgerne på Vintervej. En vinterven kommer på besøg et par gange om måneden, hvor man spreder glæde igennem socialt samvær og hyggelige aktiviteter som f.eks. gåtur eller højtlæsning.

På Vintervej arbejder de efter EDEN’s principper, hvor fokus er på at eliminere ensomhed, hjælpeløshed og kedsomhed. Derfor er beboerne en del af husets hjertevarme fællesskab, og der arbejdes kontinuerligt på at imødekomme den enkeltes behov for aktivitet og socialt samvær.

Beboere og medarbejdere på Vintervej håber på at se dig til banko den 13. oktober!

Bofællesskabet Vintervej ligger på Bronzealdertoften 24, 8210 Tilst.

Tilmeld