Vintertøj til udsatte familier i Aarhus

16. november 2023

Vinteren banker på døren, og koldere vinde har retning mod Danmark. Det er for nogle familier forbundet med bekymringer. Hvordan får vi råd til vinterstøvler? Og kan vi give vores børn en varm vinterjakke?

Vi har derfor i Røde Kors Aarhus sat os for at starte en kampagne, hvis mål er at samle 20.000 kr. ind til fordel for udsatte familier i Aarhus. Målet for kampagnen er at hjælpe 100 udsatte børnefamilier til et event vi afholder i genbrugsbutikken Brabrand. Her får familier udleveret et gavekort på 200 kr., som de kan bruge til at købe overtøj og støvler til vinterperioden.

I Røde Kors Aarhus arbejder vi målrettet med FN’s verdensmål. Herunder b.la. verdensmål 12 som omhandler menneskehedens ressourceforbrug, og hvordan vi bedst arbejder med økonomisk vækst ift. en bæredygtig fremtid. Arrangementer som disse bidrager til en mere social og økonomisk bæredygtig dagsorden, både for familierne og Røde Kors Aarhus.

Hvis du vælger, at støtte kampagnen er du med til at give en varm håndsrækning til økonomisk trængte og sårbare familier i en kold tid.

Før du kan støtte projektet, kræver det at du opretter en bruger på crowdfunding platformen. Når du har oprettet en bruger, skal du bekræfte din mail og derefter kan du støtte projektet.

Hvis du ønsker at støtte projektet eller har du brug for flere informationen om kampagnen, så klik på linket nedenfor 😊

https://aarhus.crowdfundingdanmark.dk/project/92

En stor tak skal lyde til Aarhus Kommune for, at stille crowdfunding platformen til rådighed.